Varför utbildningar inom coaching?


”Coaching är konsten att kommunicera människors värde och potential så tydligt att de ser det i sig själva!”

Coaching är ett ord som används alldeles för slarvigt i Sverige idag. De allra flesta vet inte hur de skulle kunna använda sig av verktyget coaching eller hur otroligt starkt det är. Genom alla år och alla utbildningar vi gått har vi inte hittat något verktyg som är effektivare eller tydligare när det gäller att nå den gemensamma bilden vi har i företaget, för laget eller i familjen.

VM-Bolagets utbildningar inom coaching är i framkant och innehåller de senaste forskningsrönen och verktygen. Det finns inget verktyg som är effektivare avseende försäljning, topp-prestationer eller förhandlingar.

Vi lever idag i ett kompetenssamhälle. Vi konkurrerar inte längre med vår närmiljö, utan det är hela världen som är vår spelplan och vi är spelpjäser. Att då kunna hantera och behärska ett verktyg som på alla olika arenor kommer kunna skapa fantastiska resultat borde vara det optimala oavsett vad du arbetar med eller vill uppnå.

Bokar du mer än två platser till en utbildning, eller två utbildningar, får du 10 % på tredje platsen/utbildningen.Våra utbildningar inom coaching:

VM-Dagar
– i tre steg. Ger Dig en stabil grund att stå på.
3 tillfällen

Mer info här


Ledarskap

VM-Resan
En ledarskapsutbildning på riktigt med coaching och teambuilding.
3 + 3 dagar

Mer info här


Ledarskap

Coaching 2.0
Toppresultat tillsammans!
Påbyggnadsutbildning, 1 dag

Mer info här


Coaching